Adaptacija kupatila i kuhinje


Savršeno kupatilo i kuhinja
brzo, lako i po najpovoljnijoj ceni

Adaptacija kupatila i kuhinje je zahtevan i složen posao. Put od početne zamisli do savršenog kupatila i kuhinje, kakve ste oduvek želeli, uglavnom zahteva vreme, novac, kvalitetan materijal i stručan tim majstora. Zato je važno da ovaj posao poverite iskusnim i veštim vodoinstalaterima i arhitektama, jer najmanja greška i dodatne prepravke mogu vas koštati i dodatnog novca i vremena.

Naša ekipa majstora pruža usluge kompletne adaptacije i renoviranja kupatila, kuhinja i ostalih mokrih čvorova – od ideje do realizacije.

U saradnji sa našim arhitektama nudimo vam moderna i funkcionalna rešenja, u skladu sa vašim potrebama, željama i mogućnostima. Kvalifikovani i iskusni vodoinstalateri, profesionalni alat i kvalitetni materijali razlog su sve duže liste naših stalnih klijenata koji nam iznova ukazuju svoje poverenje i rado nas preporučuju.

Koliko košta adaptacija kupatila?

Obično se adaptacija kupatila i kuhinje smatra skupom investicijom. Ali ne mora biti tako. Ukoliko renoviranje kupatila ili kuhinje prepustite iskusnim profesionalcima, oni će znati da do tančina isplaniraju sve segmente adaptacije, pametno iskoriste svaki centimetar prostora i svaki vaš dinar. Cena adaptacije kupatila i kuhinje zavisi od cene ugrađenog materijala, građevinskih radova i broja priključnih mesta.

Potmont stručni tim u saradnji sa arhitektama pronaći će idealno rešenje za vaše kupatilo ili kuhinju, u skladu sa vašim potrebama, željama i budžetom. Izbor pravog materijala je veoma bitna stvar pri renoviranju ili adaptaciji kupatila i kuhinje. Za više od 10 godina adaptirali smo veliki broj kupatila i kuhinja, tako da znamo gde možete nabaviti kvalitetne pločice i ostali materijal po najpovoljnijoj ceni.

Nakon konsultacija, ponudićemo vam nekoliko rešenja, a ono što vam garantujemo jesu kvalitetni materijali poznatih svetskih brendova, besprekorno izvedeni radovi naših iskusnih majstora i najbolji odnos cene i kvaliteta

I naravno, uvek treba imati na umu da je adaptacija kupatila i kuhinje dugoročna investicija, a da Dobar majstor nikada nije skup.

Koliko traje renoviranje kupatila i kuhinje?

Vremensko trajanje radova zavisi od obima posla, što određuje broj i vrstu majstora koji će biti potrebni. Dobrim početnim planiranjem, iskustvom i sinhronizacijom različitih grupa majstora, skratićemo vreme i izbeći naknadne popravke. Ušteda vremena se postiže i pravovremenom nabavkom elemenata koji se ugrađuju, da u toku radova ne bi dolazilo do “praznog hoda”. Posao adaptacije kupatila i kuhinje završavamo u najkraćem mogućem roku, uz poštovanje dogovorenih datuma.

Tim naših majstora stalno se usavršava i prati nove trendove na polju vodovodnih sistema. Sve zamisli vašeg ili našeg dizajnera enterijera sprovešćemo profesionalno i uz poštovanje dogovorenih rokova, ostavljajući vam savršeno čist prostor u čijoj udobnosti možete odmah uživati i sa ponosom ga pokazivati.

Pozovite nas i zakažite potpuno BESPLATNE i neobavezujuće konsultacije sa našim stručnjacima za adaptacije kupatila i kuhinje. Visoko kvalifikovani i iskusni majstori, opremljeni znanjem, veštinama i modernim alatom spremni su da prihvate i realizuju svaki projekat.

Uvek dostupni i na visini zadatka, pozovite nas!

Razmišljate o renoviranju kupatila? Na pravom ste mestu.

Uža specijalnost su nam adaptacije kupatila, kuhinja i mokrih čvorova.
Poverite nam ugradnju novog kupatila ili renoviranje postojećeg i podignite kvalitet stanovanja na viši nivo.

Zakažite sastanak

Zadovoljni korisnici o nama!


Posao odlicno obavljen, na vreme I unapred ugovorenu cenu, a na kraju I pocistili sve za sobom. Sta vise da ocekujem. Bravo momci…

DušanZemun, Beograd

Posao je urađen odlično, na vreme, za ugovorenu cenu ... pa čak su i očistili! Šta drugo da kažem? Impresionirana sam.

SvetlanaMirijevo, Beograd

Zvao sam i druge servisne firme, ali se ili nisu javili ili bili od pomoći. Hvala Vam puno, pravi ste profesionalci! Preporučujem!

IvanZvezdara, Beograd