O nama


Kvalitetne i brze vodoinstalaterske usluge

Vodoinstalaterska radnja "Potmont" već više od 15 godina popravlja, montira, ugrađuje sve vrste delova i sanitarnih elemenata u kuhinjama i kupatilima naših sugrađana. Radimo brzo, kvalitetno, temeljno i povoljno. Iza nas stoji pored dugogodišnjeg iskustva ogroman broj stalnih i zadovoljnih klijenata.

Svaka intervencija za nas je ozbiljna i hitna jer problem posmatramo iz ugla korisnika naših usluga. Imamo razumevanje i dobro shvatamo potrebu klijenata da im se problem što pre reši kako bi mogli da se vrate svojim uobičajenim dnevnim obavezama i aktivnostima.

Zato nas pozovite da rešimo vaš problem, renoviramo staro kupatilo, ugradimo nove elemente i delove odnosno preduzmemo sve neophodne i potrebne mere za normalno funkcionisanje i udoban život u vašem stambenom prostoru.

Ne postoji problem koji ne možemo da rešimo

Profesionalizam, iskustvo, funkcionalnost - to su ključne reči koje definišu naš rad.

Naš tim čine školovani majstori koji brzo i precizno mogu utvrditi svaki problem u vezi sa vodovodnim instalacijama i elementima. Sa sigurnošću možemo reći da ne postoji problem na koji do sad nismo naišli i uspešno ga rešili u najkraćem roku. Naše vodoinstalaterske usluge obuhvataju sve vrste popravki i sanacija, od otkrivanja curenja vode i popravke, izmeštanja cevi i sanitarija, pa sve do zamene delova ili kompletne vodovodne instalacije.

Uža specijalnost su nam adaptacije kupatila, kuhinja i mokrih čvorova. U pitanju su poslovi kod kojih greške ne sme biti. Dakle, bez obzira da li radite potpuno novo kupatilo ili renovirate postojeće, naš tim će sa sigurnošću pronaći najbolje rešenje za raspored i nesmetano funkcionisanje svih sanitarnih i ugradnih vodovodnih elemenata.

Najbolji vodoinstalateri u Beogradu

Na nas se uvek možete osloniti. Poštujemo vaše vreme i prostor, dolazimo u dogovorenom terminu i uredno ispunjavamo ugovorene obaveze i rokove. Kada je u pitanju rešavanje urgentnih problema, hitne vodoinstalaterske usluge za nas podrazumevaju izlazak na teren u najkraćem roku, brzo i precizno otkrivanje kvara i rešenje problema na najkvalitetniji način i po najpovoljnijoj ceni.

Pozovite nas za sve vrste vodoinstalaterskih usluga u Beogradu i okolini. Potrudićemo se da vam što pre pomognemo i efikasno otklonimo svaki problem u vezi vodovodnih instalacija i sanitarija. I ne samo to, uvek smo spremni da vam izađemo u susret korisnim informacijama i savetima.

Za naše stalne klijente pripremili smo posebne popuste i pogodnosti. Kontaktirajte nas i uverite se da smo najbolja vodoinstalaterska ekipa u Beogradu i postanite naš stalni klijent.

Uvek dostupni i na visini zadatka, pozovite nas!

Razmišljate o renoviranju kupatila? Na pravom ste mestu.

Uža specijalnost su nam adaptacije kupatila, kuhinja i mokrih čvorova.
Poverite nam ugradnju novog kupatila ili renoviranje postojećeg i podignite kvalitet stanovanja na viši nivo.

Zakažite sastanak