Ugradnja i montaža bojlera, sanitarija, kupatilske i kuhinjske galanterije


Profesionalna ugradnja i montaža
opreme za kupatilo i kuhinju

Kupili ste nov bojler, sanitarije za kupatilo, sudoperu za kuhinju...Sledeći korak je montaža i ugradnja kupatilskih i kuhinjskih elemenata u vašem domu, poslovnom prostoru, ugostiteljskom objektu. To možete uraditi sami, pozvati nekoga ko se pomalo razume u ugradnju ili prepustiti posao profesionalnim majstorima sa višegodišnjim iskustvom.

Mi vam savetujemo da ugradnju i montažu uvek poverite stručnjacima, koji poseduju znanje, veštinu i profesionalni alat. Na taj način uštedećete vreme, novac i poštedeti se nepotrebnog stresa i opasnih havarija. Profesionalna montaža garantuje kupatilskog nameštaja da će svaki deo proizvoda biti pravilno ugrađen, čime se produžava njegov vek trajanja i povećava vaša bezbednost.

Naš stručni tim sa preko 10 godina iskustva vrši vodoinstalaterske usluge u Beogradu i okolini:

 • ugradnju i montažu bojlera različitog kapaciteta, dimenzija i proizvođača za kupatilo i kuhinju
 • ugradnju kada, tuš kabina, vodokotlića, WC šolja, lavaboa...
 • montažu sanitarnih armatura
 • montažu svih vrsta baterija
 • montažu i ugradnju kupatilske i kuhinjske galanterije
 • povezivanje veš i sudo mašina

Upotrebićemo svoje iskustvo, znanje i veštinu kako biste dobili bezbednu, funkcionalnu i estetski savršenu prostoriju u kojoj je svaki deo pametno iskorišten.

7 razloga da montažu prepustite našim profesionalnim vodoinstalaterima


 • Profesionalna ugradnja kupatilskih i kuhinjskih bojlera i ostalih sanitarija preporučuje se kako biste lakše ostvarili pravo na garanciju, ukoliko se ukaže potreba za tim.
 • Montažu bojlera i povezivanje veš mašina i mašina za sudove prepustite stručnom timu majstora, jer i najmanja greška može biti veoma opasna po vas i vaše ukućane.
 • Iskusni majstor zna kako da na najbolji način iskoristi prostor i postigne balans funkcionalnosti i estetike.
 • Nestručnom ugradnjom rizikujete da se kuhinjski ili kupatilski element brže pokvari ili da ne možete iskoristiti sve njegove performanse na najbolji način.
 • Naš tim uvek će vam dati profesionalan i prijateljski savet oko izbora najboljeg proizvoda u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima.
 • Možete nam prepustiti i kupovinu i izbor bojlera, sanitarija, kupatilske i kuhinjske galanterije – garantujemo najbolji izbor za svaki budžet.
 • Stalno usavršavanje i savremen alat čine da imamo tehničke kapacitete za montažu klasičnih, ali i najmodernijih proizvoda koji se mogu pronaći na tržištu.

Pozovite naše ljubazne i pouzdane vodoinstalatere i obezbedite profesionalnu montažu i ugradnju bojlera, sanitarija i ostalih kupatilskih i kuhinjskih elemenata za svoj dom ili poslovni prostor na teritoriji Beograda i okoline. Pridružite se dugoj listi naših zadovoljnih korisnika čija smo kupatila i kuhinje oplemenili profesionalnom ugradnjom i montažom.

Uvek dostupni i na visini zadatka, pozovite nas!

Razmišljate o renoviranju kupatila? Na pravom ste mestu.

Uža specijalnost su nam adaptacije kupatila, kuhinja i mokrih čvorova.
Poverite nam ugradnju novog kupatila ili renoviranje postojećeg i podignite kvalitet stanovanja na viši nivo.

Zakažite sastanak

Zadovoljni korisnici o nama!


Posao odlicno obavljen, na vreme I unapred ugovorenu cenu, a na kraju I pocistili sve za sobom. Sta vise da ocekujem. Bravo momci…

DušanZemun, Beograd

Posao je urađen odlično, na vreme, za ugovorenu cenu ... pa čak su i očistili! Šta drugo da kažem? Impresionirana sam.

SvetlanaMirijevo, Beograd

Zvao sam i druge servisne firme, ali se ili nisu javili ili bili od pomoći. Hvala Vam puno, pravi ste profesionalci! Preporučujem!

IvanZvezdara, Beograd